Takim i organizuar në kuadër të projektit THTP, komponentës së dytë, Institucionalizimi i STA në sistemin shëndetësor të Kosovës

Read more

RISHPALLJE PËR TERMA TË REFERENCËS!

Thirrje e rihapur për Terma të Referencës për analizimin e teksteve shkollore dhe sistemit të edukimit në Kosovë mbi prezencën dhe narrativën e dhunës në baza gjinore dhe seksuale gjatë luftës.
Afati i fundit për aplikim: 8 Nëntor 2021 (E hënë)
Për më tepër, shih fotot më poshtë👇

Read more

Puna e dorës konsiderohet “Yoga e re”

Koment nga përfitueset e projektit:
“Puna e dorës më jep një ndjesi qetësie dhe pozitive për jetën dhe mirëqenien time”

Read more

Takim mentorues me përfitueset e grantit në fushat e rrobaqepësisë, kulinarisë dhe parukerisë!

Read more

“Me Fjalët e Tyre: Zërat e të Mbijetuarave të Dhunës Seksuale në Konflikt dhe Ofruesve të Shërbimeve për ta”

“Me Fjalët e Tyre: Zërat e të Mbijetuarave të Dhunës Seksuale në Konflikt dhe Ofruesve të Shërbimeve për ta”
Read more

Formularin për aplikim të projektit “Fuqizimi dhe rimëkëmbja ekonomike dhe të drejtat e grave”të projektit “Fuqizimi dhe rimëkëmbja ekonomike dhe të drejtat e grave”

Në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe rimëkëmbja ekonomike dhe të drejtat e grave” implementuar nga Medica Gjakova dhe financuar nga Agjencia për Barazi Gjinore/ Zyra e Kryeministrit
do të shpërndahen pajisje për bletari!
Formularin për aplikim mund ta gjeni më poshtë!
Të interesuarat mund të e plotësojnë formularin dhe të e dërgojnë në email: laura.qarkaxhija@gmail.com ose të e sjellin në formë fizike në zyret e Medica Gjakovës.
Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrat e telefonit apo email!