Ftesë për promovimin e librit nga Medica Gjakova – “UNË JAM ANEMONE”

Read more

“Përmirësimi i ofertës turistike në zonat malore mes Shqipërisë dhe Kosovës”

Read more

Moduli i parë i trajnimit: Qasja sensitive ndaj stresit dhe traumes (STA) për profesionistët shëndetsorë

Read more

Grupit i parë përfundon me sukses kursin e Rrobaqepësisë Industriale

Read more