Ne Magazina “55 Minuta”

Mirlinda Sada – Medica Gjakova
Feride Rushiti – KRCT
Minire Begaj Balaj – Komisioni Qeveritar

Faza e dytë të trajnimit me gra dhe adoleshentë

Në emisionin “Qasje”, TV Syri Vision.

Përfundon programi trajnues Zhvillimi i Kapaciteteve-Ndërmarrësi-Lajme

Disa nga projektet dhe aktivitetet e fundit, perfshire ketu dyqanin per produkte bujqesore dhe artizanale! Faleminderit Ora e Pasdites per storjen!

Rihapja e dyqanit per shitjen e produkteve agrikulturore dhe artizanale

Në TV Dukagjini me Muhamet Hajrullahu. Tema: Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës në Kosovë.

Fati i viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës

 Znj. Atifete Jahjaga e pëkrahë fuqishëm edhe në mënyre te vazhdueshme fushatën Bëhu Zëri Im.

Unë jam Zëri i Tyre – Znj. Mimoza Kusari Lila, përkrah fushatën  Bëhu Zëri Im!

.

Përmbledhje nga lansimi i kampanjës “BËHU ZËRI IM”, 19 Qershor 2018, organizuar nga QKRMT dhe Medica Gjakova.

This post is also available in: English