THTP – Programi Trajnimit Transnacional Shëndetësor

THTP – Programi Trajnimit Transnacional Shëndetësor synon përmirësimin e shërbimeve dhe kujdesit shëndetësor ndaj stersit dhe traumave për gra dhe vajza të prekura nga dhuna në baza gjinore dhe dhuna seksuale (SGBV).
16 Profesionistët shëndetësor të përzgjedhur nga Komuna e Gjakovës dhe Prizrenit, përfunduan modulin e parë të trajnimit: Forcimi i kapaciteteve të profesionistëve shëndetësor për qasje sensitive ndaj stresit dhe traumës – STA (përfshirë identifikimin e simptomave, referimet e kualifikuara dhe trajtimi/ këshillimi).
Programi i trajnimit është i akredituar nga OMK dhe OIK.
Trajnimi u organizua dhe u mbajt nga stafi profesional i Medica Gjakova me përkrahje të medica mondiale e. V.

Durrës 23-25 Tetor 2019
🍀Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 8 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: 4 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 3 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 5 people, people smiling, people sitting, table and indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: 5 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 2 people, indoorImage may contain: 4 people, indoorImage may contain: one or more people and indoorImage may contain: 4 people, people standing, shoes and indoorImage may contain: 5 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 8 people, people standing, shoes and indoorImage may contain: 2 people, people smiling, indoorImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: one or more people, people standing and shoesImage may contain: 1 person, sittingImage may contain: 3 people, people sitting, table, shoes and indoorImage may contain: 4 people, people standing

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *