Përkrahja e fushatës “Bëhu Zëri Im” nga Qendra “Don Bosko” në Prishtinë

Read more

Fushata “Bëhu zëri im”

Read more

Maratona e Malësisë së Gjakovës

Maratona e Malësisë së Gjakovës – Gjakova Highland Marathon

Read more

Trajnimet për ndërmarrësi

Read more

Ftesë për trajnime!

Projekti THTP- për përmisimin e shërbimeve dhe kujdesit shëndetësor

Projekti THTP- për përmisimin e shërbimeve dhe kujdesit shëndetësor

 

Read more