Maratona e Malësisë së Gjakovës

Maratona e Malësisë së Gjakovës – Gjakova Highland Marathon

#behuzeriim kudo qe je!

Sot shënoi edicionin e tretë Maratona e Malësisë së Gjakovës – Gjakova Highland Marathon e cila është garë vrapimi, e vetmja që lidh dy shtetet, Kosovën dhe Shqipërinë, në relacionin Gjakovë – Bajram Curr. Me këtë rast falenderojmë organizatorët dhe pjesëmarrësit për mbështjetjen e tyre të fushatës “Bëhu zëri im”, fushatë e cila ka për qëllim rriten e ndërgjegjësimit mbi dhunën seksuale dhe nxitjen e shoqërisë për luftimin e stigmës dhe paragjykimit.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *