Furnizim i përditshëm me produkte të freskëta!
Përfitoni nga vetitë e vezëve të freskëta të fshatit dhe vezëve të thëllenzës!

Ёmbël dhe shëndetshëm

Produkte të porositura për nder të Festës së 8 Marsit! Së bashku drejt fuqizimit ekonomik të grave! Lokacioni: Gjakovë, rruga Skenderbeu p.n (përballë Fiberlink).

Produkte të porositura për nder të Festës së 8 Marsit! Së bashku drejt fuqizimit ekonomik të grave! Lokacioni: Gjakovë, rruga Skenderbeu p.n (përballë Fiberlink).

Porosi speciale- “Bëhu zëri im” kudo që je!

Mjaltë natyral Trumze! 

Vetitë e shumta të mjaltit të trumzës përfshijnë:
– Ndihmon për kurimin e kollës, astmës, inflamacionet etj;
– Ka veprim antioksidant të fuqishëm;
– Nxitës i qarkullimit të gjakut; 
– Përdoret si ndihmues në kurimin e Diabetit;
– Etj.

Vezë fshati të freskëta!

Personalizimi i peshqirëve me porosi të qëndisur me dorë nga gratë duararta!

Mjaltë me vaj ulliri dhe pjepër të hidhur!

Vetitë e shumta të tij përfshijnë:
– Eliminimi i gastritit
– Anti helicobacter
– Redukton dhimbjet e stomakut
– Eliminon aciditetin e tepërt
– I dobishëm për diabet
– Etj.

Përfitoni nga vetitë e shumta të lëngut 100% natyral të mrekullisë së vogël të quajtur aronie!

“Shëndeti i fshehur nën lëvozhgën e zbukuruar me pika”.
Tani në dyqan mund të gjeni dhe vezët e freskëta të thëllëzës japoneze!

Qepje me porosi e Tote Bags, kualitet dhe punë dore!

Dhurata të veçanta për më të veçantit tuaj, të gjitha punë dore të punuara me dashuri dhe kujdes, nga gratë duararta të Kosovës! Lokacioni: Gjakovë, rruga Skenderbeu p.n (përballë Fiberlink).

Dhurata të veçanta për më të veçantit tuaj, të gjitha punë dore të punuara me dashuri dhe kujdes, nga gratë duararta të Kosovës!

Të gëzojmë dikë dhe të gëzohemi vetë me produktet artizanale të punuara nga gratë duararta të “Medica Gjakova”.

 Qantat për laptop dhe mbështjellësit e telefonave, dhe shumë punime tjera artizanale, të cilat poashtu punohen edhe me porosi!

Furnizim i përditshëm me produkte të freskëta!