“Programi Transnacional i Trajnimit Shëndetsor”

Si rezultat i bashkëpunimit të mirë të Drejtorisë për Shëndetësi të Komunës së Mitrovicës dhe organizatës “Medica Gjakova”, Mitrovica bëhet komunë përfituese e projektit “Programi Transnacional i Trajnimit Shëndetsor”.
Në kuadër të këtij projekti është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes të “Medica Gjakova”- implementuese e projektit, Drejtorisë për Shëndetësi, Spitalit të Përgjithshëm dhe QKMF – Mitrovicë.
Ky projekt synon kualifikimin e profesionistëve shëndetësor në ofrimin e shërbimeve dhe kujdesit shëndetësor ndaj stresit dhe traumës për gra dhe vajza të mbijetuara të dhunës në baza gjinore dhe dhunës seksuale.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *