Punëtoria I – Strategjia Avokuese Kombëtare, në kuadër të Programit Transnacional i Trajnimi Shëndetësor THTP

Read more

Seanca edukative informuese me stafin e Qendrës për Mbrojtjen e Gruas dhe Fëmijës “Raba Voca”

Read more