Në kuadër të fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit

Në kuadër të fushatës së 16 Ditëve të Aktivizmit sot ishim në qytetin e Prizrenit me organizimin e tryezës së rrumbullakët me Zyrtarë të Institucioneve Komunale dhe përfaqësuesëve të Shoqerisë Civile të Komunës së Prizrenit.
Në këtë tryezë, poashtu si në tjerat paraprake u diskutua mbi destigmatizimin dhe qasjen sensitive ndaj të mbijetuarëve si dhe angazhimin e institucioneve së bashku me shoqërinë civile mbi nxitjen e raportimit të dhunës dhe sjelljes para drejtësisë të agresorëve. Bashkëpunimi mes këtyre akterëve është thelbësor për të e dërguar procesin përpara!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *