Është nënshkruar marreveshje bashkepunimi në mes të Medica Gjakova dhe DSH dhe QKMF- Peje

Marrëveshja ka për qëllim lehtësimin e ofrimit të shërbimeve mjekesore për kategorite e përsonave të mbijetuar të dhunës në baza gjinore dhe dhunes seksuale si dhe ndikimin mbi politikat sociale dhe integrimit të tyre në të gjitha fushat e jetës.
Faza e dyte e projektit THTP- Kosove ” Programi Transnacional i Trajnimeve Shendetesore” – implementohet ne komunat: Peje, Kline, Istog dhe Mitrovice.May be an image of 2 people, people sitting and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *