Mbështeshim gratë ndërmarrëse, ekonominë lokale dhe produktet vendore!

Read more

MEMORANDUM BASHKËPUNIMI NË MES TË ODËS SË MJEKËVE TË KOSOVËS DHE SHOQATËS SË GRAVE “MEDICA GJAKOVA”

Read more