Mbështeshim gratë ndërmarrëse, ekonominë lokale dhe produktet vendore!

Mbështeshim gratë ndërmarrëse, ekonominë lokale dhe produktet vendore!

Dyqani gjindet në rrugën Skenderbeu p.n (përballë Fiberlink) në Gjakovë.

#medicagjakova #economicempowerment #womenempowerment#gjakovashop #bemyvoiceImage may contain: foodImage may contain: foodImage may contain: dessert and foodImage may contain: food

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *