Medica Gjakova mirëpriti në vizitë Z. Hideki Saito

Medica Gjakova mirëpriti në vizitë Z. Hideki Saito – Konsultant për zhvillimin e blegtorisë, nga JICA – Agjensioni nderkombtëar Japonez për Bashkëpunim dhe bashkepunëtorët e tij.
Z. Saito u njohë me punën e Medica Gjakova, veçanarisht me punën e sektorit ekonomik dhe procesin e përpunimit të qumështit. Në kuadër të takimit vizituam edhe Qumështoren ADA ku të pranishmit u njoftuan nga afër për procesin e prodhimit, sfidat dhe sukseset.May be an image of 4 people and people standingMay be an image of indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *