“Joint Ukraine Project”

Filloi zbatimi i projektit:
“Joint Ukraine Project”, zbatuar nga medica mondiale e. V.le dhe organizatat partnere Medica Gjakova dhe Medica Zenica, në bashkëpunim me WEVE.
Sesioni i parë i trajnimit u mbajt sot nga trajnerët e organizatave partnere: Shpresa L Frrokaj, Leonita Gojani ( MGJ), Sabiha Husic (MZ) dhe Pia Frohwein (mm).
Tema: “Përkujdesja feministe ndaj vetes dhe kolektivit si dhe analiza e kontekstit – hyrja dhe shkëmbimi i parë rreth dinamikave të kontekstit”.
Mori pjesë në 27 anëtare aktiviste të të drejtave të njeriut nga shtete të ndryshme të EvropësMay be an image of 2 people, people standing and indoorMay be an image of 9 people, screen and text
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *