Puna e MGJ do të ishte epamundur pa përkrahjen e donatorëve ndërkombëtar dhe vendor. Duke dhuruar donacion për MGJ ju jeni duke ndihmuar të mbijetuarat e dhunës seksuale dhe formave të tjera të dhunes në baza gjinore për të përmirësuar gjendjen e tyre shëndetësore mendore dhe fizike, dhe kështu na mundësoni të punojmë drejt arritjes së qëllimit tonë përfundimtar – një botë pa dhunë.

MGJ falënderon për mbështetjen :

Shoqata e Grave medica mondiale e.V. (mm) – medicamondiale.org

Ministria Gjermane për bashkëpunim dhe zhvillim economic (BMZ) – bmz.de

Ambasada e Mbretërisë së Holandes / Prishtinë

Zyra Zvicrrane për bashhkëpunim dhe zhvillim  / Prishtinë – www.eda.admin.ch

UN-Women-Kosova /Prishtine – unwomen.org

This post is also available in: English