Marrëveshja e Bashkëpunimit për implementimin e aktiviteteve në kuadër të projektit “Koha e grave të fuqishme”

Read more

Është nënshkruar marreveshje bashkepunimi në mes të Medica Gjakova dhe DSH dhe QKMF- Peje

Read more