MEMORANDUM BASHKËPUNIMI NË MES TË DSHMS – se dhe QKMF- se ne KLINE / ISTOG DHE ORGANIZATES “MEDICA GJAKOVA”

Read more

Përfundoi trajnimi 4 ditor me mësimdhënësit e Shkollave të Mesme të Komunës së Gjakovës

Read more

Vizitë nga Ministrja e Drejtësisë, znj. Albulena Haxhiu së bashku me Ministren e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, znj. Arbërie Nagavci

Read more