Vizitë nga Ministrja e Drejtësisë, znj. Albulena Haxhiu së bashku me Ministren e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, znj. Arbërie Nagavci

Në Medica Gjakova ishte për vizitë Ministrja e Drejtësisë, znj. Albulena Haxhiu së bashku me Ministren e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, znj. Arbërie Nagavci.

Drejtorja ekzekutive znj. Mirlinda Sada dhe përfaqëseset e sektoreve të MGJ, Shpresa Frrokaj, Dorina Sahatqija Pozhegu dhe Vesa Kryeziu, njoftuan Ministren Haxhiu dhe Ministren Nagavci për punën e vazhdueshme, sfidat , vështirësit dhe sukseset.
U diskutua edhe rreth nismave ligjore që kanë të bëjë me mbrojtjen e të mbijetuarëve të dhunës në baza gjinore dhe dhunës seksuale, njëherit edhe ofroi mbështetje institucionale për to. Gjithashtu, u diskutua edhe për ngritjen e kapaciteteve për mësimdhënësit e Shkollave të Mesme të Larta, si dhe nismat e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe bashkëpunimin e mëtutjeshëm.
Vizita u realizua në kuadër të “16 Ditëve të Aktivizimit kundër dhunës në baza gjinore dhe dhunës seksuale”.

May be an image of 7 people, people sitting, furniture and indoorMay be an image of 3 people, people standing and indoorMay be an image of 8 people, people standing and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *