THIRRJE E HAPUR PËR TERMA TË REFERENCES PËR TRAJNERË!

Projekti: Fuqizimi dhe mbështetja e grave dhe vajzave në regjionin e Dukagjinit për një jetë më të mirë dhe gjenerata më të shëndetshme!
Trajnim për zhvillim të kapaciteteve: Rëndësia e prodhimit të produkteve agrikulturore dhe artizanale si dhe shitja e tyre!
Kohëzgjatja: 5 ditë
Mbështetur nga: Zyra e BE-së në Kosovë dhe Save the Children Kosova/o
Për më tepër informata shihni fotot më poshtë👇

Read more

“Bota është e mbushur plotë me mjatlë, por vetëm bleta punëtore mund të mbledhë atë”

Read more