“Unë jam Anemone” në panairin e Ulqinit 29 korrik – 2 gusht 2022!

Panairi i 21-të i librit në Ulqin ka bashkuar në Mal të Zi, më së 45 botues nga Tirana, Maqedonia e Veriut, Kosova e Mali i Zi.
Në këtë panair Medica Gjakova u prezantua me librin “Unë jam Anemone”. Interesimi për librin dhe punën e MGj ishte shumë i madh,
duke filluar nga Kryetari i Ulqinit z. Omer Bajraktari, Ministrja e kultures dhe medias të Malit të Zi znj. Masha Vlaovic, Ministri i kultures se Kosovës z. Hajrullah Çeku , përfaqësues të mediave, botues, pushues dhe qytetar të Ulqinit.
Falenderit Komuna e Ulqinit për mundësinë, që zëri i të mbijetuarëve të dhunës seksuale të luftës në Kosovë të dëgjohet edhe në shtetin e tyre.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *