THIRRJE E HAPUR PËR TERMA TË REFERENCES PËR TRAJNERË!

Projekti: Fuqizimi dhe mbështetja e grave dhe vajzave në regjionin e Dukagjinit për një jetë më të mirë dhe gjenerata më të shëndetshme!
Trajnim për zhvillim të kapaciteteve: Rëndësia e prodhimit të produkteve agrikulturore dhe artizanale si dhe shitja e tyre!
Kohëzgjatja: 5 ditë
Mbështetur nga: Zyra e BE-së në Kosovë dhe Save the Children Kosova/o
Për më tepër informata shihni fotot më poshtë👇

No photo description available.May be an image of textNo photo description available.May be an image of textNo photo description available.

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *