10 Dhjetori shënon Ditën Ndërkombtare të të Drejtave të Njeriut

0 Dhjetori shënon Ditën Ndërkombtare të të Drejtave të Njeriut, njëkohësisht edhe dita e fundit e fushatës 16 Ditët e Aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore!
Kjo ditë nga organizata jonë u shënjua me promovimin e librit Unë jam Anemone, i cili përmban 25 ngjarje të të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. Aktivitet ky i cili u mbështet nga UNMIK – United Nations Mission in Kosovo
Jo vetëm 16 ditë, por çdo ditë të vitit është e rëndsishme dhe jetësore që ne si shoqëri të përkrahim të mbijetuarit dhe të drejtat njerëzore rë cilat ju takojnë, dhe përmes zërit tonë të amplifikojmë zërin e tyre!
🧡May be an image of 2 people and phoneMay be an image of 4 people, people standing and footwearMay be an image of 3 people and people standingMay be an image of 6 people, people standing and text that says 'BETTER, REBUILD FAIRER, GREENER. EMONE 1'
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *