Punëtoria I – Strategjia Avokuese Kombëtare, në kuadër të Programit Transnacional i Trajnimi Shëndetësor THTP

Punëtoria I – Strategjia Avokuese Kombëtare, në kuadër të Programit Transnacional i Trajnimi Shëndetësor THTP.
Pjesëmarres përfaqësues të SHSKUK, Oda e Mjekëve të Kosovës,, Oda e Infermierëve, Qendra e Shendetit mendor të Kosovës, Spitalet Regjionale të Gjakovës dhe Prizrenit, QKMF Gjakovë , Prizren, Drejtoria e Shëndetësisë Komunale Gjakovë, Prizren dhe Medica Gjakova.
Konsulencë Gold Minds – Armend Vokshi
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *