Strategjia Avokuese Kombëtare për shërbimet shëndetësore ndaj SGBV – THTP2

Strategjia Avokuese Kombëtare për shërbimet shëndetësore ndaj SGBV – THTP2.
Puna e grupit shumë aktiv dhe të pērkushtuar, u letësua dhe drejtua mrekullisht nga Armend Vokshi – Gold Minds.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *