Përkrahja e fushatës “Bëhu Zëri Im” nga Qendra “Don Bosko” në Prishtinë

Me vullnetin dhe dëshirën e tyre një grup i mësimdhënësve të Qendrës Social-Edukative “Don Bosko” në Prishtinë , përkrahin fushatën ” Bëhu Zëri Im”. Kjo iniciativë e mësimdhënësve do i paraprijë një një aktiviteti më të madhë që kjo Qendër dhe Medica Gjakova do e zhvillojnë në një ditë tjetër.
Faleminderit mësimdhënës te nderuar, faleminderit drejtor i Qendrës Don Izidor Lukić.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standingImage may contain: 10 people, people smiling, people standing and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *