Fushata “Bëhu Zëri Im” në Gjimnazin “Hajdar Dushi”

Në kuader te fushates “Bëhu Zëri Im”, sot u mbajt ligjeratë në Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë me nxënes të klases së 11 dhe 12, ku këshillueset psikosociale të Medica Gjakova , Shpresa Frrokaj dhe Leonita Gojani bashke biseduan me nxenesit per temat stresi, traumat e luftës, dhuna seksuale si mjet lufte dhe pasojat në shoqëri.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *