Fushata “Bëhu zëri im”

E nderuar e Vafsije- Buqe, e nderuar dhe e çmuar familja e Vafsije Krasniqi, jeni te nderuar dhe respektuar nga të gjithë ne. Ju do të shërbeni shembull shumë i miŕë për të gjitha familjet të cilët kanë pasur fatin e njejtë. Faleminderit Buqe dhe familja Krasniqi 🙏
#behuzeriim #bemyvoice #vafsijekrasniqigoodman #nafikrasniqi

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *