Vizitë nga Agjencia për Barazi Gjinore- ABGJ

Medica Gjakove-n e vizitun Agjencia për Barazi Gjinore- ABGJ e udhehequr nga znj. Edi Gusia, nje delegacion nga Ukraina dhe perfaqesuese te Denis Mukwege Foundation (SEMA). Delegacioni kishte mundësinë të njihen nga afër me punën e Medica Gjakova, perkrahjen dhe trajtimin qe ne ju ofrojme te mbijetuareve te dhunes seksuale gjate luftes dhe aktivitetetet qe organizata zhvillon nder vite me qellim permirsimin e shendetit mendor , fizik, tejkalimin e stigmes, fuqizimin ekonomik, rehabilitimin dhe realizimimin e te drejtave per integrim te mbijetuarave ne te gjitha sferat e jetes.

#bemyvoice #behuzeriim #womenpowerImage may contain: 1 person, standingImage may contain: one or more people, people sitting and table

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *