Moduli i parë i trajnimit: Qasja sensitive ndaj stresit dhe traumes (STA) për profesionistët shëndetsorë

Programi Transnacional i Trajnimit Shëndetësor në Kosovë ka për qëllim përmiresimin e qasjes ndaj sherbimeve shëndetesore të ndjeshme ndaj stresit dhe traumës për gratë dhe vajzat e prekura nga dhuna në baza gjinore dhe seksuale, ku trajnuese do të jenë anëtare të stafit profesional të Medica Gjakovës.

#medicagjakova #thtp #trainings #module #professionalstaff #sgbv #bemyvoiceImage may contain: 1 person, sitting, table, living room and indoorImage may contain: 5 people, people smiling, indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *