Kronikë nga TV Syri Vision

Kronikë nga TV Syri Vision mbi aktivitetet e projektit për fuqizim ekonomik “Rritja e mundësive të punësimit të grave dhe të riatdhesuarëve”

Të interesuarat për kursin e rrobaqepësisë industriale mund të paraqiten deri në fund të javës për të qenë pjesë e kursit.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *