Grupit i parë përfundon me sukses kursin e Rrobaqepësisë Industriale

Kënaqësi kur puna e palodhshme shpërblehet.

Pjesëmarrëset e grupit të parë përfunduan me sukses kursin e Rrobaqepësisë Industriale, duke zgjeruar në këtë mënyrë aftësitë e tyre në këtë fushë dhe në të njejtën kohë, duke zgjeruar mundësitë e tyre për punësim apo vetë-punësim si pjesë e këtij projekti.

Të gjithave ju urojmë suksese të mëtutjeshme!

Ndërkohë, grupi i dytë veqse ka filluar këtë javë dhe të interesuarat mund të paraqiten deri në fund të javës për të qenë pjesë e kursit të Rrobaqepësisë Industriale.

#medicagjakova #gizkosovo #qap #agjensioniipunesimit #rrobaqepesiindustriale #fuqizimiigrave

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *