Takim i organizuar në kuadër të projektit THTP, komponentës së dytë, Institucionalizimi i STA në sistemin shëndetësor të Kosovës

Bashkëpunimi i ndërsjelltë në forcimin e kapaciteteve të ofruesve të shërbimeve shëndetësore publike për gra dhe vajza të mbijetuara të dhunës në baza gjinore dhe të dhunës seksuale si dhe hartimi i Strategjisë Avokuese Kombëtare ishin dy tema kryesore të diskutimit me akter institucional shëndetësor.
Pjesëmarrës në takim ishin: Drejtori i SHSKUK-së Zt.Valbon Krasniqi, Kryetari i OIK-së Zt..Naser Rrustemi, Nënkryetarja e OIK-së Znj.Lirije Beqiri. Drejtori i kompanisë konsulente Gold Minds Zt.Armend Vokshi dhe menaxherja e projektit të Medica Gjakova znj. Nagihan Xerxa.
Takimi është organizuar në kuadër të projektit THTP, komponentës së dytë, Institucionalizimi i STA në sistemin shëndetësor të Kosovës.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *