RISHPALLJE PËR TERMA TË REFERENCËS!

Thirrje e rihapur për Terma të Referencës për analizimin e teksteve shkollore dhe sistemit të edukimit në Kosovë mbi prezencën dhe narrativën e dhunës në baza gjinore dhe seksuale gjatë luftës.
Afati i fundit për aplikim: 8 Nëntor 2021 (E hënë)
Për më tepër, shih fotot më poshtë👇

No photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *