RISHPALLJE PËR TERMA TË REFERENCËS!

Thirrje e rihapur për Terma të Referencës për analizimin e teksteve shkollore dhe sistemit të edukimit në Kosovë mbi prezencën dhe narrativën e dhunës në baza gjinore dhe seksuale gjatë luftës.
Afati i fundit për aplikim: 8 Nëntor 2021 (E hënë)
Për më tepër, shih fotot më poshtë👇

Read more

Puna e dorës konsiderohet “Yoga e re”

Koment nga përfitueset e projektit:
“Puna e dorës më jep një ndjesi qetësie dhe pozitive për jetën dhe mirëqenien time”

Read more