Takim mentorues me përfitueset e grantit në fushat e rrobaqepësisë, kulinarisë dhe parukerisë!

Takim mentorues me përfitueset e grantit në fushat e rrobaqepësisë, kulinarisë dhe parukerisë!
Duke marrë parasysh sfidat e hapjes së Start-Up Bizneseve në kohë pandemie, këshillat e mentorëve janë të nevojshme dhe të mirëseardhura për drejtimin dhe inkurajimin e ndërmarrëseve të reja!
Këto takime zhvillohen në kuadër të projektit “Fuqizimi dhe rimëkëmbja ekonomike dhe të drejtat e grave” realizuar nga Medica Gjakova dhe financuar nga Agjencia për Barazi Gjinore/ Zyra e Kryeministrit
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *