“Mobilizimi i komunitetit lokal për fuqizimin e të mbijetuarave të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”

Read more

Tryezë: “Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”

Read more

Termat e Referencës për Mentorimin e Start – Up Bizneseve (përfitueset e granteve)

Rishpallje_ToR – Mentorimi i bizneseve fillestare