Tryezë: “Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”

Kishim kënaqësinë e organizimit të tryezës së rrumbullakët me Zyrtare te Institucioneve Komunale dhe perfaqesuese te Shoqerisë Civile të Komunës së Ferizajit. Në tryezë u diskutuan çështje të shumta lidhur me qasjen sensitive ndaj të mbijetuarëve si dhe angazhimin e institucioneve së bashku me shoqërinë civile mbi nxitjen e raportimit të dhunës si dhe bashkëpunimin mes të këtyre akterëve, si dhe nxorrëm rekomandime për një punë të vazhdueshme për përkrahjen e të mbijetuarëve dhe viktimave të dhunës!

May be an image of 4 people and indoorMay be an image of 5 peopleMay be an image of 6 people and people sittingMay be an image of 4 people and people sittingMay be an image of 2 people, people standing and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *