Sepse bukuria shfaqet në forma të ndryshme!

Qëndisje me dorë nga gra dhe vajza që kanë qëndisur fatin e tyre përgjatë jetës!
Produktet mund të i gjeni në dyqanin e Medica Gjakovës në rrugën Skenderbeu (afër shkollës fillore Mustafa Bakija) apo të i porositni të personalizuara përmes rrjeteve tona sociale.
Mbështetur nga Agjencia Per Barazi Gjinore Zyra e Kryeministrit
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *