Panairi të 9-te Kombëtar të Suvenireve Turistike, Miqësore me Mjedisin

Momente nga Panairi të 9-te Kombëtar të Suvenireve Turistike, Miqësore me Mjedisin i organizuar nga Bashkia e Sarandës, edhe në kuadër të 100-vjetorit të Bashkisë me datë 19 – 21 Gusht 2021.
Në mes të artizanëve pjesëmarrës nga treva të ndryshme të Shqipërise dhe Kosovës, ishin pjesëmarrëse edhe artizanet nga Medica Gjakova, të cilat patën rast të promovonin punimet e tyre artizanale punë dore!
Medica Gjakova Agjencia për Barazi Gjinore/ Zyra e Kryeministrit Bashkia Sarande #FuqizimiEkonomikiGraveMay be an image of one or more people, jewelry and footwearMay be an image of 2 peopleMay be an image of 2 people
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *