Takim me zt.Jerome Bouyjou

Ishte kënaqësia jonë të mirëprisnim në zyret tona zt.Jerome Bouyjou, kryeshefin ekzekutiv të sektorit për të drejtat e njeriut dhe përfaqësues i Komisionit të Lartë për të Drejtat e Njeriut (OHCHR) dhe të tjerë përfaqësues nga UN për të diskutuar dhe pajtuar mbi bashkëpunimin tutje dhe mbështetjen e UN për Medica Gjakova!

This post is also available in: English

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *