THIRRJE E HAPUR PËR TERMA TË REFERENCES PËR TRAJNERË!

Projekti: Fuqizimi dhe mbështetja e grave dhe vajzave në regjionin e Dukagjinit për një jetë më të mirë dhe gjenerata më të shëndetshme!
Trajnim për zhvillim të kapaciteteve: Rëndësia e prodhimit të produkteve agrikulturore dhe artizanale si dhe shitja e tyre!
Kohëzgjatja: 5 ditë
Mbështetur nga: Zyra e BE-së në Kosovë dhe Save the Children Kosova/o
Për më tepër informata shihni fotot më poshtë👇

Read more

“Bota është e mbushur plotë me mjatlë, por vetëm bleta punëtore mund të mbledhë atë”

Read more

“Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë” në Istog

Read more