“Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë” në Istog

Komuna e radhës në të cilën u mbajt dje tryeza e rrumbullakët me temën “Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë” ishte ajo e Istogut.
Si çdo herë këto tryeza sjellin diskutime dhe rekomandime të frytshme mes akterëve institucional dhe atyre të shoqërisë civile mbi angazhimin për çështjet e të mbijetuarëve, nevojat, të drejtat dhe përkrahja e pandalshme e cila duhet të vazhdohet të ju ofrohet.May be an image of 3 people, people sitting and indoorMay be an image of 4 people, people sitting, people standing and indoorMay be an image of 4 people and indoorMay be an image of 10 people and indoorMay be an image of 2 people, people standing and book
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *