Sepse sado sfidues të ketë qenë ky vit, është gjithmonë bukur të gjejmë arsye për të festuar!

Read more

Inagurimi i Këndit të Kurajos edhe në Ministrinë e Drejtësisë në Republikën e Kosovës

Read more

“Qasja Sensitive ndaj të Mbijetuarëve të Dhunës Seksuale dhe Luftimi i Stigmës”

Read more

“Çdo individ, pa përjashtim ka të drejtë të trajtohet në mënyrë të barabartë në shoqëri”

Read more

“Gratë dhe vajzat është e nevojshme të gëzojnë shëndet të mirë , të trajtohen dhe të vetëdijësohen për rëndësinë e shëndetit fizik dhe riprodhues”

“Të mbijetuarat e dhunës në baza gjinore dhe dhunës seksuale meritojnë trajtim dhe qasje të duhur në institucionet tona shëndetsore”