“Rritja e mundësive të punësimit të grave dhe të riatdhesuarëve”

Disa momente nga puna praktike e përfitueseve të trajnimit në vend të punës TNP në fushat e kulinarisë, parukerisë dhe rrobaqepësisë, në kuadër të projektit “Rritja e mundësive të punësimit të grave dhe të riatdhesuarëve” mbështetur nga

GIZ Kosovo

,

Youth, Employment & Skills

në bashkëpunim me

Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës

.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *