Reçel ftoi 100% natyral!

Në këto ditë të ftohta të gjithëve na duhet pak ngrohtësi shtëpie dhe ëmbëlsi!
Reçel ftoi 100% natyral!
📍Rruga Skenderbeu, afër shkollës fillore Mustafa Bakija në Gjakovë
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *