Trajnimi dy ditor i modulit të IV- të projektit të THTP- së

16 Profesionistë shëndetësor nga Gjakova dhe Prizreni kanë marrë pjesë në trajnimin dy ditor të modulit të IV- të projektit të THTP- së.
Tema: Teknikat e trajnimit për Trajnim të Trajnerëve
Trajnimi organizohet nga Medica Gjakova me përkrahje nga Ministria Federale për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim- BMZ dhe Medica MondialeImage may contain: 1 person, standingImage may contain: 1 person, standing, text that says 'M medica mondia'Image may contain: 1 person, standingImage may contain: 1 person, text that says 'P FIREEOT M Medica Gjakova medica M mondiale'Image may contain: 1 person, standingImage may contain: 1 person, text that says 'PRECEY M Gjakova Medica medica M mondiale ee'Image may contain: 1 person, standingImage may contain: 1 person, standing and indoorImage may contain: 2 people, people standingImage may contain: one or more people, people sitting, table and indoorImage may contain: 1 person, sitting, table and indoor
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *