Trajnimi 3 ditor i përfaqësuesëve të Qendrës për Punë Sociale, Strehimoreve

Kjo javë nisi me aktivitetin e radhës i cili është trajnimi 3 ditor i përfaqësuesëve të Qendrës për Punë Sociale, Strehimoreve dhe zyrtarëve të cilët kanë punë direkte me të mbijetuarit e SGBV-së.
Qëllimi i këtij trajnimi është sigurimi i informatave të kontekstualizuara mbi SGBV për punëtorë social si dhe metodave të vetë-reflektimit dhe vetëkujdesit për këta punëtorë!
Ky aktivitet realizohet në kuadër të “Amplifying Voices” mbështetur nga medica mondiale e.V dhe BMZ!May be an image of 8 people and indoorMay be an image of 3 people and indoorMay be an image of 3 people, people sitting and indoorMay be an image of 7 people, people standing and indoorMay be an image of 2 peopleMay be an image of 4 people, people standing and indoorMay be an image of 2 people
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *