Përmbyllja e suksesshme e trajnimit tre ditor mbi nformata të kontekstualizuara mbi SGBV-në dhe metodave të vetë-reflektimit dhe vetëkujdesit

Një ndër aktivitetet tjera të ditës së sotme ishte edhe përmbyllja e suksesshme e trajnimit tre ditor mbi nformata të kontekstualizuara mbi SGBV-në dhe metodave të vetë-reflektimit dhe vetëkujdesit. Pjesëmarrës nga Qendra për Punë Sociale, Shtëpitë e Sigurta, Mekanizmi Komunal kundër Dhunës në Familje, shoqatave civile etj. patën rastin të njohin nga afër teknika të reja në temat e lartëpërmendura të cilat do të u shërbejnë në punët dhe profesionet e përditshme që ato ushtrojnë.
Ky aktivitet realizohet në kuadër të “Amplifying Voices” mbështetur nga medica mondiale e.V dhe BMZ!May be an image of 2 people and indoorMay be an image of 9 people, people standing and indoorMay be an image of 1 person, standing and indoorMay be an image of 2 people and indoorMay be an image of 8 people, people sitting, people standing and indoorMay be an image of 1 person and standingMay be an image of 5 people, people standing and indoorMay be an image of 5 people and people standing
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *