“Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”

Një ndër aktivitetet e rëndësishme të ditës së sotme është edhe mbajta e tryezës së rrumbullakët në Komunën e Gjilanit me temën “Destigmatizimi dhe qasja sensitive ndaj të mbijetuarëve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë”
Çdo herë këto tryeza sjellin diskutime dhe rekomandime të frytshme mes akterëve institucional dhe atyre të shoqërisë civile mbi angazhimin për çështjet e të mbijetuarëve, nevojat, të drejtat dhe përkrahja e pandalshme e cila duhet të vazhdohet të ju ofrohet.May be an image of 16 people and indoorMay be an image of 3 peopleMay be an image of 2 people and text that says 'Jana'May be an image of 5 peopleMay be an image of 1 person, sitting and indoorMay be an image of 4 people, people standing and eyeglassesMay be an image of 3 people and text that says 'ANEMONE 1 ANEMONE Unê n ANEMONE'
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *